Prachtig spuitwerk

Bij Jan Goossens Schilderwerken bent u aan het juiste adres om uw schilderwerk te laten spuiten tegen een goede prijs. Wij zijn specialisten in het spuiten en afwerken van gevels, binnenmuren, deuren en kozijnen.

Vakmanschap is direct te zien.

Ruime ervaring met diverse soorten spuitwerk.

Dat we met de tijd mee gaan bewijst onze trainingen, onder vakkundige begeleiding, in spuittechnieken. Een investering in de nieuwste spuitapparatuur die werkt met verwarmde verf, wat weinig overspray veroorzaakt, en waardoor er snel en esthetisch de juiste diklaagte wordt aangebracht. Een verfspuit werkt ook nog eens sneller, je verft vaak zonder problemen één of enkele vierkante meters in een minuut tijd. Ook bespaar je verf, omdat je vaak maar één verflaag hoeft aan te brengen om al een dekkend resultaat te krijgen. Met het verfspuitsystemen werkt u veel sneller dan met kwast en roller. Dit wordt vooral op grote oppervlakken bijzonder goed duidelijk, maar ook bij het schilderen van fijne objecten.

Bij wanden en plafonds vervalt het vervelende voorstrijken van hoeken en randen met de kwast. De verf kan snel en gelijkmatig dekkend in één handeling worden gespoten. U hebt geen last meer van verfaanzetten en strepen van het naschilderen met de verfroller. Hoeken en moeilijk bereikbare plekken, waar u met de kwast niet goed bij kunt, coat u dankzij exact instelbare verfstraal in recordtempo. Het doorslaggevende voordeel van de verfspuitmethode is het contactloze aanbrengen van de verf. Zo blijft de structuur van het oorspronkelijke oppervlak behouden – anders dan bij het handmatige verven met een roller of een kwast.

Het handmatig verven met een roller of een kwast veroorzaakt bij een glad oppervlak zichtbare sporen van het gebruikte gereedschap zoals roller- of kwaststrepen. Dit komt door het directe contact met het oppervlak. Zelfs bij structuuroppervlakken en -ondergronden, zoals gestucte muren of rauhfaserbehang blijft de bestaande structuur tijdens het spuiten behouden.

Vraag naar de mogelijkheden

Klik hieronder op één van de mogelijkheden.

073-594 0924​

info[at]jangoossensschilderwerken.nl

Terugbelverzoek

Wil je een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen!

|

Privacy Statement

|

Copyright 2023 © Powered By Elsje