Voordelig en snel gereed

Bij Jan Goossens Schilderwerken bent u aan het juiste adres om al uw behangwerk te laten doen tegen een goede prijs. Wij zijn specialisten in het behangen van wanden.

Ook voor behangen kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen u uitstekend van een fris behang aan de muur voorzien.

Met een nieuwe kleur krijgt uw huis meteen een hele andere uitstraling. Ook kun je een ruimte veel lichter of ruimtelijker laten lijken door middel van de juiste kleur op de muur. Veel mensen denken daarom meteen aan verf. Maar ook behang heeft genoeg unieke voordelen die erg goed kunnen passen bij uw wensen. Daarom zetten we de overeenkomsten en verschillen even op een rijtje.

PATRONEN

Uiteraard biedt behang meer mogelijkheden als u een leuk patroon op de muur wilt. Het heeft dus zeker een decoratief karakter en dat is meteen het grootste voordeel ten opzichte van verf. Aan de andere kant bent u natuurlijk ook gebonden aan deze patroontjes, met verf kunnen deze zelf worden gecreëerd. Mocht u een leuk patroon willen, dan is behang zeker een goede keuze. 

BESCHADIGING

Over het algemeen beschadigd behang iets eerder dan verf. Vooral voor kinderen is het heel aantrekkelijk om een keertje aan een puntje behang te trekken. Waardoor er meteen een hele lap behang van de muur komt. De schade is dan vaak lastig te herstellen en vaak betekent dit dus dat u helemaal opnieuw moet beginnen. Een geverfde muur beschadigd minder snel. Daarbij komt dat als het gebeurt, het zo op te lossen is met een likje verf.

KOSTEN 

Verf lijkt in eerst instantie goedkoper dan behang. Maar als u over de lange termijn kijkt dan gaat behang vaak langer mee. Het ligt er dus een beetje aan hoe vaak u uw interieur wilt veranderen. Mocht u vaak iets anders willen, dan is verf een goede keuze. Geniet u langer dan vijf jaar van dezelfde look dan is behang uiteindelijk goedkoper.

Vraag naar de mogelijkheden

Klik hieronder op één van de mogelijkheden.

073-594 0924​

info[at]jangoossensschilderwerken.nl

Terugbelverzoek

Wil je een afspraak maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen!

|

Privacy Statement

|

Copyright 2023 © Powered By Elsje